Thaw the mushrooms and cook them for 15 minutes over moderate heat, place in a colander to drain the water. Wash the vegetables and prepare the remaining necessary ingredients.
Грибы разморозьте и сварите их в течение 15 минут на умеренном огне, откиньте на дуршлаг, чтобы с них стекла вода. Овощи помойте и приготовьте остальные необходимые ингредиенты.
Cut the white part of the leek into thin rings, remove the seeds from the bell pepper and cut it into small cubes. Shred the Chinese cabbage into thin strips, and also cut the cucumber into cubes.
Нарежьте белую часть лука-порея тонкими кольцами, болгарский перец очистите от семян и нарежьте его небольшими кубиками. Пекинскую капусту шинкуйте на тонкие полоски, огурец также порежьте кубиками.
Peel the avocado, cut in half and remove the pit, then mash the flesh with a fork until smooth. Add vegetable oil and lemon juice to the resulting mass, mix everything well. In a bowl, mix Chinese cabbage, cucumbers, bell peppers and leeks, add salt to your taste.
Авокадо почистите, разрежьте пополам и удалите косточку, затем вилкой разомните мякоть до однородной массы. Добавьте к полученной массе растительное масло и лимонный сок, все хорошо перемешайте. В миске смешайте пекинскую капусту, огурцы, болгарский перец и лук порей, посолите по своему вкусу.
Pour vegetable oil into a frying pan and add mushrooms cut into small pieces, fry them over medium heat for 5 minutes.
На сковороду налейте растительное масло и выложите нарезанные на небольшие кусочки грибы, жарьте их на среднем огне в течение 5 минут.
If you want to impress your guests, then azu with mushrooms and avocado sauce can be served warm. To do this, after frying, immediately mix the mushrooms with the vegetables, pour over the dressing and serve.
Если Вы хотите произвести впечатление на своих гостей, то азу с грибами под соусом из авокадо можно подавать теплым. Для этого, после жарки, грибы сразу перемешайте с овощами, полейте заправкой и подавайте на стол.