Pre-soak porcini mushrooms in water for 2-3 hours and then boil in salted water for 30 minutes. Buy mushrooms only from a trusted place - in dry form there is a high probability of making a mistake with the type of mushroom.
Белые грибы предварительно замочите в воде на 2-3 часа и затем отварите в подсоленной воде в течении 30 минут. Покупайте грибы только в проверенном месте – в сухом виде велика вероятность ошибиться с видом грибов.
Cut the meat into small pieces, finely chop the onion, and cut the carrots into thin strips. Fry the meat in a frying pan with the addition of butter, chopped onions and carrots.
Мясо нарежьте небольшими кусочками, лук мелко нарубите, а морковь нарежьте тонкой соломкой. Обжарьте мясо на сковороде с добавлением масла, рубленного лука и моркови.
Peel the potatoes, cut into cubes or bars. Add potatoes and boiled mushrooms to the pan, pour in 1 glass of water and simmer until the potatoes are ready for about 20 minutes.
Картофель очистите от кожуры, нарежьте кубиками или брусочками. Добавьте в сковороду картофель и отварные грибы, влейте 1 стакан воды и тушите до готовности картофеля около 20 минут.
Combine pickled cucumbers with salt, spices and sour cream, stir and add to the pan 15 minutes before cooking. Cook with the lid closed.
Соленые огурцы соедините с солью, специями и сметаной, перемешайте и за 15 минут до готовности добавьте в сковороду. Готовьте под закрытой крышкой.
Serve the basics with mushrooms as a hot dish with fresh herbs and vegetables.
Подавайте азу с грибами к столу как горячее со свежей зеленью и овощами.