Wash the vegetables and dry well. Cut the onion into half rings and the cucumber into thin strips.
Помойте овощи и хорошо обсушите. Лук нарежьте полукольцами, а огурец – тоненькой соломкой.
Boil the chicken breast in salted water, add 1 bay leaf and a few allspice peas for flavor. Tear the finished meat along the fibers with a fork, or simply cut it into small pieces.
Сварите куриную грудку в подсоленной воде, для аромата добавьте 1 лавровый лист и несколько горошин душистого перца. Готовое мясо порвите вилкой по волокнам, или же просто нарежьте на небольшие кусочки.
Prepare egg pancakes. To do this, break the eggs into a bowl, add a little salt and whisk. Fry in a well-heated frying pan, greased with a small amount of vegetable oil. You will get about 3-4 pancakes. Cut the finished pancakes into strips.
Приготовьте яичные блинчики. Для этого в миску разбейте яйца, немного посолите и взбейте венчиком. Обжарьте на хорошо разогретой сковородке, смазанной небольшим количеством растительного масла. У вас получится около 3-4 блинчиков. Готовые блинчики нарежьте соломкой.
Place all ingredients in one bowl, add mayonnaise for dressing and stir. At this stage you can add a little more salt. The salad is ready!
Все ингредиенты переложите в одну миску, добавьте майонез для заправки и перемешайте. На этом этапе можете еще немного подсолить. Салат готов!
Do not serve the finished salad immediately; put it in the refrigerator for 30 minutes; it will become several times juicier.
Готовый салат не подавайте сразу на стол, отложите его в холодильник на 30 минут, он станет в несколько раз сочнее.