Choose canned green peas made from young rather than mature, dried peas. Wash the fillet and vegetables and dry on a towel.
Выбирайте консервированный зеленый горошек, приготовленный из молодого, а не зрелого высушенного гороха. Филе и овощи помойте и обсушите на полотенце.
Pour the cream into the saucepan and place it over low heat. Cut the fillet into thin strips and add it to the hot cream, salt and pepper. Cook, stirring gently for 10-15 minutes.
Влейте в сотейник сливки и поставьте его на тихий огонь. Нарежьте филе тонкими полосками и добавьте его к горячим сливкам, посолите и поперчите. Готовьте, осторожно помешивая в течении 10-15 минут.
Cut the onions and carrots into small cubes and add them to the saucepan. Drain the water from the peas and place them in a saucepan with the meat and cream, stir so that the dish is homogeneous. Simmer covered for 10 minutes.
Лук и морковь нарежьте мелкими кубиками и добавьте их в сотейник. С горошка слейте воду и поместите его также в сотейник к мясу со сливками, перемешайте, чтобы блюдо было однородным. Тушите под крышкой 10 минут.
Pass the garlic through a press and add 3 minutes before readiness. At the same time, add herbs - oregano, marjoram and rosemary, they will give the dish a special exquisite aroma.
Чеснок пропустите через пресс и добавьте за 3 минуты до готовности. В это же время введите травы – орегано, майоран и розмарин, они придадут блюду особенный изысканный аромат.
Serve the basics with chicken and canned green peas hot.
Подавайте азу с курицей и консервированным зеленым горошком к столу горячим.