Free the veal from films and tendons, wash the vegetables thoroughly in cold water and dry.
Телятину освободите от пленок и сухожилий, овощи тщательно вымойте в холодной воде и обсушите.
Cut the meat into small pieces and fry lightly in a frying pan with olive oil. Place the fried veal in a deep, thick-walled pan.
Нарежьте мясо небольшими кусочками и обжарьте слегка на сковороде с добавлением оливкового масла. Выложите обжаренную телятину в глубокую толстостенную кастрюлю.
Cut the onion into half rings, and carrots and cucumbers into strips. Place the vegetables in a saucepan and add the sauce, for which mix sour cream and tomato paste and dilute with ½ cup of water. Place the pan on low heat and simmer covered for about 15-20 minutes.
Лук нарежьте полукольцами, а морковь и огурцы – соломкой. Выложите овощи в кастрюлю и добавьте соус, для чего смешайте сметану и томатную пасту и разведите ½ стакана воды. Поставьте кастрюлю на тихий огонь и тушите под крышкой около 15-20 минут.
Prepare a side dish of canned green beans. To do this, drain the liquid and, if necessary, rinse the beans. Pass the garlic through a press, add it to the beans and season with olive oil.
Подготовьте гарнир из консервированной стручковой фасоли. Для этого слейте жидкость и при необходимости, промойте фасоль. Пропустите чеснок через пресс, добавьте его к фасоли и заправьте оливковым маслом.
Serve the veal basics with a side dish of canned green beans, garnished with chopped herbs.
Подавайте азу из телятины с гарниром из консервированной стручковой фасоли, украсив рубленой зеленью.