Wash and dry the pork, peel the onions, garlic and potatoes. Prepare all other necessary ingredients.
Помойте и обсушите свинину, почистите лук, чеснок и картофель. Подготовьте все остальные необходимые ингредиенты.
Pour oil into a cauldron, heat it well, add the pork meat cut into small pieces and, stirring occasionally, fry over medium heat until half cooked. Cut the pickled cucumbers and onions into small cubes, add to the meat and fry for five minutes. After this, add the required amount of tomato, mix everything well and add the potatoes cut into small cubes.
В казан налейте масло, хорошо разогрейте, выложите нарезанное небольшими кусочками свиное мясо и, иногда помешивая, жарьте на среднем огне до полуготовности. Маринованные огурцы и лук нарежьте небольшими кубиками, добавьте к мясу и обжарьте пять минут. После этого добавьте нужное количество томата, хорошо все перемешайте и выложите порезанный на небольшие кубики картофель.
Open the marinated beans, drain the marinade and add them to the cauldron. Add chopped garlic and spices there, mix well again. Pour a small amount of boiling water over everything and simmer over low heat for 40 minutes.
Маринованную фасоль откройте, слейте маринад и добавьте ее в казан. Туда же добавьте измельченный чеснок и специи, еще раз хорошо перемешайте. Залейте все небольшим количеством кипятка и на слабом огне тушите азу 40 минут.
Serve the tender azu with canned red beans in a deep clay dish and top with plenty of herbs.
Подавайте нежное азу с консервированной красной фасолью в глубокой глиняной посуде, а сверху посыпьте большим количеством зелени.