Peel the carrots and onions, wash them well and dry. Prepare the meat: remove any veins or membranes.
Почистите морковь и лук, хорошо их помойте и обсушите. Подготовьте мясо: почистите от всяких жилок или пленок.
Finely chop the onion and grate the carrots. Rinse the meat and cut into small pieces. Heat a frying pan and add oil; the meat will go in first. Fry it until lightly browned on all sides.
Нарежьте мелко лук, а морковку натрите на терке. Мясо промойте и нарежьте на небольшие кусочки. Разогрейте сковородку и налейте масло, первым пойдет на нее мясо. Обжарьте его до легкой корочки со всех сторон.
When a crust has formed on the meat, add carrots, onions and pour in a little water. At this stage, add tomato sauce, salt, pepper and optional spices. Stir and add bay leaf. Cover with a lid and let the meat and vegetables exchange flavors and aromas.
Когда на мясе образовалась корочка, добавьте морковку, лук и налейте немного воды. На этом этапе добавьте томатный соус, соль, перец и по желанию свои специи. Перемешайте и добавьте лаврового листа. Накройте крышкой и дайте мясу с овощами обменятся вкусом и ароматами.
After 15 minutes, pour the beans into the pan and stir. Simmer over low heat for 15-20 minutes. The dish is ready and can be eaten hot or cold.
Через 15 минут на сковородку высыпьте фасоль и перемешайте. Тушите на слабом огне минут 15-20. Блюдо готово, его едят горячее или холодное.
Serve the basics with fresh tomatoes and cucumbers, sprinkle the dish with any herbs of your choice.
Подавайте азу со свежими томатами и огурцами, посыпьте блюдо любой зеленью на ваш вкус.