Prepare the dishes for preparing the basics. You will need a frying pan for frying meat and vegetables, a thick-bottomed saucepan for stewing azu, a cutting board, a knife and a bowl for mixing sour cream and spices.
Подготовьте посуду для приготовления азу. Вам потребуется сковорода для поджаривания мяса и овощей, кастрюля с толстым дном для тушения азу, разделочная доска, нож и миска для смешивания сметаны и специй.
Wash the meat and cut it quite finely into cubes size 7
Мясо вымойте и нарежьте достаточно мелко, брусочками размером 7
Cut the carrots into slices, cucumbers into long slices, and separate the broccoli into individual florets. Place carrots and cucumbers on the bottom of the pan, followed by meat and cabbage. Remove the pits from the prunes and arrange the berries evenly among the meat and vegetables.
Морковь нарежьте кружочками, огурцы длинными ломтиками, а брокколи разберите на отдельные соцветия. Уложите на дно кастрюли морковь и огурцы, а затем мясо и капусту. У чернослива выньте косточки и разложите ягоды равномерно среди мяса и овощей.
In a separate bowl, mix sour cream, salt and spices. However, keep in mind that the cucumbers are already salted, and lamb absorbs salt well. Add 1 glass of water and place the pan on low heat for 60 minutes.
В отдельной посуде смешайте сметану, соль и специи. При этом имейте в виду, что огурцы уже соленые, а баранина хорошо впитывает соль. Долейте 1 стакан воды и поставьте кастрюлю на тихий огонь на 60 минут.
Serve the basics with prunes, carrots and broccoli hot with chopped dill.
Подавайте азу с черносливом, морковью и брокколи к столу в горячем виде с рубленным укропом.