Wash the potatoes, dry them and peel them. Prepare a cauldron or large frying pan with a lid to prepare the dish.
Картофель помойте, просушите и очистите от кожуры. Приготовьте казан или большую сковороду с крышкой для приготовления блюда.
Cut the potatoes into 4 pieces or in half. Heat a frying pan with oil and fry the potatoes on all sides until crust forms for 15 minutes.
Картофель разрежьте на 4 части или пополам. Нагрейте сковороду с маслом и обжаривайте картофель со всех сторон до образования корочки в течении 15 минут.
Then add the onion, cut into thin half rings, and fry for another 5 minutes. Finely grate the cucumbers and add to the pan.
Затем добавьте нарезанный тонкими полукольцами лук и жарьте еще 5 минут. Натрите на мелкой терке огурцы и добавьте в сковороду.
Dilute tomato paste with ½ cup of cold water, stir and pour into the pan with the potatoes and cucumbers. Simmer for about 10 minutes more.
Томатную пасту разведите ½ стакана холодной воды, размешайте и влейте в сковороду к картофелю и огурцам. Тушите еще около 10 минут.
Remove the film from the sausages, cut each into 3-4 pieces and place on top of the potatoes, cover with a lid and heat for another 5 minutes. Student basics with sausages are ready.
С сосисок снимите пленку, разрежьте на 3-4 части каждую и выложите сверху на картофель, накройте крышкой и прогрейте еще 5 минут. Студенческое азу с сосисками готово.
Serve hot, sprinkle with dill, parsley and cilantro. Bon appetit.
Подавайте к столу горячим, посыпав зеленью укропа, петрушки или кинзы. Приятного аппетита.