Choose fresh veal, pink in color with small muscle fibers. It is good if the meat is cut lengthwise and not across the muscle.
Телятину выбирайте свежую, розового цвета с мелкими мышечными волокнами. Хорошо, если мясо будет разделано вдоль, а не поперек мышцы.
Grind the pepper mixture in a mortar. Rub a piece of veal with salt, a mixture of peppers and olive oil. Leave to marinate for approximately 60 minutes.
Разотрите в ступке смесь перцев. Кусок телятины натрите солью, смесью перцев и оливковым маслом. Оставьте мариноваться примерно 60 минут.
Meanwhile, prepare the vegetables for grilling. Wash and peel them, cut the eggplant into large rings, cut the onion into quarters, and make cross-shaped cuts on the cherry tomatoes.
В это время приготовьте овощи для поджаривания их на гриле. Помойте и очистите их, нарежьте крупными кольцами баклажан, лук разрежьте на четвертинки, а на помидорах-черри сделайте крестообразные надрезы.
Preheat the grill and place the meat on the grill and sear on both sides until medium rare. The time depends on the thickness of the steak or tenderloin. If there is free space on the grill grate, place the vegetables and cook them on each side for 2-3 minutes.
Разогрейте гриль и выложите на его решетку мясо и поджаривайте с двух сторон до средней степени прожарки. Время зависит от толщины стейка или вырезки. Если на решетке гриля есть свободное место, выложите овощи и поджаривайте их с каждой стороны по 2-3 минуты.
Serve the veal by cutting it into thin slices with cooked grilled vegetables and herbs.
Подавайте телятину, разрезав ее тонкими кусочками с приготовленными овощами-гриль и зеленью.