Cut the duck fillet into small pieces. Wash and peel the root vegetables. Also remove the skin from the pickled cucumbers. Cut the cucumbers, celery, peppers and onions into thin strips.
Филе утки нарежьте мелкими кусочками. Коренья овощи помойте и почистите. С соленых огурцов также снимите кожицу. Огурцы, сельдерей, перец и луковицу нарежьте тонкой соломкой.
Heat the olive oil in a cast iron skillet and sauté the vegetables, stirring gently with a wooden spatula from time to time. This will take about 5 minutes and the vegetables will become soft.
В чугунной сковороде нагрейте оливковое масло и поджарьте овощи, осторожно помешивая деревянной лопаткой время от времени. Это займет около 5 минут и овощи станут мягкими.
Add finely chopped meat to the pan and simmer with vegetables over medium heat for about 10 minutes. After this, pour in the chili and soy sauces, add salt and spices.
Добавьте в сковороду мелко нарезанное мясо и тушите с овощами на среднем огне около 10 минут. После этого влейте соусы чили и соевый, добавьте соль и специи.
Cover the pan with a lid and simmer for another 5-7 minutes. Serve the oranges with cayenne pepper and sesame oil as a garnish. Serve the basics hot with herbs.
Накройте сковороду крышкой и протушите еще 5-7 минут. В качестве гарнира подайте апельсины с кайенским перцем и маслом кунжута. Подавайте азу к столу горячим с зеленью.
Duck azu with celery and sweet pepper is suitable for a family lunch or a holiday feast.
Азу из утки с сельдереем и сладким перцем подойдет для обеда в кругу семьи или праздничного застолья.