Wash fillets and vegetables before preparing the dish.
Помойте филе и овощи перед приготовлением блюда.
Cut the onion into half rings and lightly simmer it in a frying pan with olive oil over very low heat. The oil should not burn or smoke. The onion will change color slightly and become soft.
Нарежьте полукольцами лук и слегка потомите его в сковороде с добавлением оливкового масла на очень медленном огне. Масло не должно гореть и дымиться. Лук слегка изменит свой цвет и станет мягким.
Cut the pickled cucumbers into small cubes. Place them in a frying pan with onions and simmer for about 5 minutes under the lid.
Соленые огурцы нарежьте мелкими кубиками. Отправьте их в сковороду с луком и тушите около 5 минут под крышкой.
At this time, cut the chicken fillet into small pieces and then throw it into the onion and cucumber sauce, add tomato paste and stir. Simmer for another 10-15 minutes depending on the size of the meat pieces. Then add salt and pepper, turn off the heat and let sit covered for 5 minutes.
В это время нарежьте куриное филе небольшими кусочками и затем бросьте в соус из лука и огурцов, добавьте томатную пасту и размешайте. Потушите еще 10-15 минут в зависимости от размера кусочков мяса. Затем добавьте соль и перец, выключите огонь и дайте постоять под крышкой 5 минут.
Serve hot PP-aza with chicken and pickles.
Подавайте ПП-азу с курицей и солеными огурцами в горячем виде.