Wash the meat and remove films. Peel the potatoes and rinse under running water. Remove the skin from the onion.
Мясо помойте и освободите от пленок. Картофель очистите от кожуры и ополосните под струей воды. С луковицы снимите кожицу.
Cut the onion into half rings, and the potatoes into cubes along the length of the vegetable, about 1 cm thick. Place them in a special microwave-safe bowl, add ½ cup of water. Microwave for 4-6 minutes at maximum power.
Лук нарежьте полукольцами, а картофель – брусочками по длине овоща толщиной около 1 см. Выложите их в специальную посуду для СВЧ-печи, добавьте ½ стакана воды. Прогрейте в микроволновке 4-6 минут при максимальной мощности.
Cut the meat into pieces the same shape as the potatoes, grate the pickled cucumber on a coarse grater. Add meat and cucumber to the dishes with potatoes and onions, stir with a silicone spatula. Place in the microwave for 6 minutes on the “stew” setting.
Мясо нарежьте кусочками такой формы, как и картофель, соленый огурец натрите на крупной терке. Добавьте мясо и огурец в посуду к картофелю и луку, перемешайте с помощью силиконовой лопатки. Поставьте в микроволновку на 6 минут с режимом «тушение».
Mix the fat, tomato paste, salt, pepper and wheat flour in a separate bowl. Add mixture to bowl with meat and potatoes. Preheat for another 3-4 minutes at your oven's highest setting.
Смешайте жир, томатную пасту, соль, перец и пшеничную муку в отдельной миске. Добавьте смесь в посуду с мясом и картофелем. Прогрейте еще 3-4 минуты на максимальной мощности Вашей печи.
Cool slightly before serving and garnish with herbs.
Слегка остудите азу перед подачей на стол и украсьте зеленью.