Peel the garlic, onions and potatoes and wash them thoroughly.
Почистите чеснок, лук и картофель, тщательно их помойте.
Cut the beef into thin strips against the grain, chop the onion into half rings. Fry the meat with onions and add tomato paste and pickled cucumbers, grated on a coarse grater.
Говядину нарежьте тонкими полосками против волокон, лук измельчите полукольцами. Обжарьте мясо с луком и добавьте к ним томатную пасту и соленые огурцы, натертые на крупной терке.
Cut the potatoes into pieces. Add it to the meat with cucumbers, add a glass of water and simmer for 1 hour. Salt and pepper the contents, add bay leaves and chopped garlic to it.
Нарежьте картофель кусочками. Добавьте его к мясу с огурцами, залейте стаканом воды и тушите 1 час. Посолите и поперчите содержимое, добавьте к нему лавровые листья и измельченный чеснок.
Place the azu in a deep plate and sprinkle with fresh herbs.
Выложите азу в глубокую тарелку и посыпьте свежей зеленью.