Cook the rice and rinse it with cold water. Place in a colander and leave to drain. Boil the eggs, cool and peel them.
Сварите рис и промойте его холодной водой. Выложите в дуршлаг и оставьте его стекать. Отварите яйца, остудите и очистите от скорлупы.
Place boiled rice in the first layer on the plate in which you will serve the dish. Lubricate the first layer with mayonnaise. If necessary, add salt and pepper to taste. Drain excess oil from canned fish and mash the fish with a fork. Add a little mayonnaise if the fish is a little dry. Place the resulting mixture in a second layer on top of the rice, greased with mayonnaise. Similarly, coat the second layer with mayonnaise.
Выложите первым слоем на тарелку, в которой будете подавать блюдо на стол, вареный рис. Смажьте первый слой майонезом. В случае необходимости добавьте соль, перец по вкусу. Слейте лишнее масло с рыбной консервы, разомните рыбку вилкой. Добавьте немного майонеза, если рыба будет суховатой. Полученную смесь выложите вторым слоем сверху на рис, смазанный майонезом. Аналогично, второй слой промажьте майонезом.
Cut the onion into half rings. Place chopped onion on the second layer. Grate the cheese on a medium grater and place it on top of the onion cut into half rings. For a richer taste, you can add a little mayonnaise.
Нарежьте лук полукольцами. Выложите на второй слой нарезанный лук. На средней терке натрите сыр и выложите его поверх нарезанного полукольцами лука. Для более насыщенного вкуса можете добавить немного майонеза.
Cut the crab sticks into slices. Place crab sticks in the next layer. Spread the layer with mayonnaise. Grate the boiled egg with shavings (using a fine or medium grater, if desired). Place the grated egg in the last layer. Leave the finished salad for an hour to soak and serve.
Нарежьте крабовые палочки кружочками. Выложите следующим слоем крабовые палочки. Промажьте слой майонезом. Натрите вареное яйцо стружкой (по желанию на мелкой или средней терке). Выложите последним слоем натертое яйцо. Оставьте готовый салат на час, чтобы он пропитался, и подавайте к столу.
For an original presentation, place the salad on a plate using a molding ring or other form. Grease the plate inside the mold with mayonnaise so that it does not slide along with the salad. Sprinkle finely chopped green onions on top.
Для оригинальной подачи выложите салат на тарелку с помощью формовочного кольца или иной формы. Смажьте майонезом тарелку внутри формы, чтобы она не скользила вместе с салатом. Посыпьте сверху мелко нарезанными перьями зеленого лука.