Peel the onion, wash and dry with a paper towel. Rinse the chicken stomachs, remove films, veins and fat, if any.
Почистите лук, помойте и просушите бумажным полотенцем. Промойте куриные желудки, удалите пленки, прожилки и жир в случае наличия.
Cut the chicken gizzards in half. Place them in a thick-bottomed dish (saucepan, kettle, cauldron). Add water to the bowl so that it covers the stomachs. Cook them until soft, about 60-80 minutes.
Разрежьте куриные желудки пополам. Выложите их в посуду с толстым дном (кастрюлю, котелок, казан). В посуду добавьте воду так, чтобы она накрывала желудки. Варите их до мягкости примерно 60-80 минут.
Finely chop the onion. Pour it into a bowl with boiled chicken stomachs. Add salt and pepper to taste. In a separate bowl or deep plate, mix the tomato paste with flour, mix thoroughly so that no lumps form. Dilute the resulting mixture with a small amount of water. Add the resulting mixture to the stomachs and cook for about 20 minutes.
Нарежьте мелко лук. Высыпьте его в посуду с вареными куриными желудками. Добавьте соль, перец по вкусу. В отдельной миске или глубокой тарелке смешайте томатную пасту с мукой, тщательно перемешайте, чтобы не образовывались комочки. Полученную смесь разведите с небольшим количеством воды. Полученную смесь добавьте к желудкам и варите примерно 20 минут.
Finely chop the pickled cucumber and add it to the azu. Boil everything for another 10 minutes.
Нарежьте мелко соленый огурец и добавьте его в азу. Проварите все еще 10 минут.
Serve the finished dish hot with any side dish. As a side dish you can prepare buckwheat porridge, rice, potatoes (including mashed potatoes), and pasta.
Подавайте готовое блюдо в горячем виде с любым гарниром. В качестве гарнира можете приготовить гречневую кашу, рис, картофель (в том числе пюре), макароны.