Wash vegetables and herbs. Peel the carrots and onions.
Овощи и зелень помойте. Почистите морковь и лук.
Prepare the sauce. To do this, put arugula in a blender. Add the garlic, first cutting it into small pieces so that the blender grinds it well. Add pine nuts, add oil and grate 30 g of hard cheese onto them on a fine grater. Add salt to taste and beat a little more.
Приготовьте соус. Для этого в блендер положите руколу. Добавьте чеснок, предварительно нарезав его на небольшие кусочки, чтобы блендер хорошо перемолол его. Всыпьте кедровые орешки, влейте масло и натрите к ним на мелкой терке 30 г твердого сыра. Добавьте соли по вкусу и еще немного пробейте.
Pour the sauce into the bottom of the plate. Top with fresh brined mozzarella. To do this, cut it into arbitrary pieces or tear it with your hands. Cut the yellow cherry tomatoes into halves and add to the mozzarella. Place pickled cherry tomatoes on top of the salad.
На дно тарелки вылейте соус. Сверху выложите свежую рассольную моцареллу. Для этого нарежьте ее произвольными кусочками или порвите руками. Желтые томаты черри разрежьте на половинки и выложите к моцарелле. Маринованные томаты черри выложите сверху в салат.
Garnish the salad with fresh basil leaves. Grate some cheese on top.
Украсьте салат свежими листиками базилика. Натрите сверху немного сыра.