Wash the tomatoes and basil leaves.
Помойте томаты и листья базилика.
Boil spaghetti in a pan of salted water until al dente. Rinse the finished pasta under cold water for about 30-40 seconds to keep it warm.
Спагетти отварите в кастрюле с подсоленной водой до состояния аль денте. Готовые макароны промойте под холодной водой около 30-40 секунд, чтобы не были теплыми.
Cut the tomatoes into halves and the cheese into pieces of the same size. Chop the basil a little. Place all chopped ingredients in one bowl and add spaghetti to them.
Нарежьте томаты на половинки, сыр такими же по размеру кусочками. Базилик немного измельчите. Все нарезанные ингредиенты переложите в одну миску и добавьте к ним спагетти.
For the dressing, combine honey, Italian herbs, salt, pepper, olive oil and balsamic vinegar. Pour the prepared dressing over the salad. Mix all ingredients thoroughly.
Для заправки смешайте мед, итальянские травы, соль, перец, оливковое масло и бальзамический уксус. Готовой заправкой полейте салат. Хорошенько перемешайте все ингредиенты.
If there are a couple of whole basil leaves left, decorate the dish with them and serve the salad immediately after preparation.
Если осталась пара целых листочков базилика, то украсьте ими блюдо, подавайте салат сразу после приготовления.