Wash the champignons. Peel the onion and garlic. Thaw the green beans at room temperature.
Шампиньоны помойте. Лук и чеснок очистите. Стручковую фасоль разморозьте при комнатной температуре.
Finely chop the onion and garlic.
Репчатый лук и чеснок порубите мелко.
Cut the champignons into slices 3-4 mm thick.
Шампиньоны нарежьте ломтиками толщиной 3-4 мм.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion and garlic for 5 minutes over medium heat until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и чеснок 5 минут на среднем огне до золотистого цвета.
Add the mushrooms to the pan and fry for another 5 minutes.
Добавьте в сковороду шампиньоны и жарьте еще 5 минут.
Add green beans and fry everything together for another 3 minutes. Salt and pepper to taste.
Добавьте стручковую фасоль и жарьте всё вместе еще 3 минуты. Посолите и поперчите по вкусу.
Sprinkle the finished salad with sesame seeds. Bon appetit.
Готовый салат посыпьте кунжутом. Приятного аппетита.