Prepare all the necessary products. Rinse vegetables and herbs. Peel the carrots and onions.
Подготовьте все необходимые продукты. Овощи и зелень промойте. Очистите морковь и лук.
Pour about 2 liters of water into a saucepan and place it on the fire. Cut the carrots into small cubes. After the water boils, cook the chopped carrots and onions. Send the onion whole. Let simmer for 3 minutes. Cut the potatoes into medium cubes and send them to cook with the carrots and onions.
Налейте в кастрюлю примерно 2 литра воды и поставьте ее на огонь. Нарежьте небольшим кубиком морковь. После того как вода закипит, отправьте варить нарезанную морковь и лук. Лук отправьте целиком. Дайте покипеть 3 минуты. Нарежьте средним кубиком картофель и отправьте его вариться к моркови с луком.
Rinse the rice well under running water. The water should remain clear. Simmer the soup over low heat. Remove the onion and place the rice in the pan.
Рис хорошо промойте под проточной водой. Вода должна оставаться прозрачной. Кипятите суп на медленном огне. Вытащите лук и выложите рис в кастрюлю.
After five minutes of boiling, remove the canned fish. Grind it with a fork in a jar and add it to a pot of soup. Finely chop the greens and add them to the soup. Add salt and pepper to taste. Let the soup simmer over low heat for a couple of minutes and turn off.
Через пять минут кипения достаньте консервированную рыбу. Измельчите ее с помощью вилки в банке и отправьте в кастрюлю с супом. Порубите мелко зелень и высыпьте ее к супу. Соль и перец добавьте по вкусу. Дайте покипеть супу на маленьком огне пару минут и выключайте.
Serve the soup in portioned bowls. Carefully place a spoonful of sour cream in the center of the plate and garnish the dish with a sprig of herbs.
Подавайте суп в порционных тарелках. Аккуратно поместите по центру тарелки ложку сметаны и украсьте блюдо веточкой зелени.