Wash the cod fillet, dry it, hard-boil the eggs, remove the packaging from the crab sticks, wash the tomatoes and dill, and peel the garlic.
Филе трески помойте, обсушите, яйца сварите вкрутую, снимите упаковку с крабовых палочек, помидоры и укроп помойте, чеснок почистите.
Cut the cod fillet into portions, add salt and pepper, roll in flour and fry in vegetable oil over fairly high heat. In a separate bowl, grate the boiled eggs on a coarse grater, cut the tomatoes into small cubes, and cut the crab sticks into small pieces.
Филе трески разрежьте на порционные кусочки, посолите, поперчите, обваляйте в муке и, на довольно сильном огне, обжарьте на растительном масле. В отдельную миску натрите на крупную терку вареные яйца, нарежьте небольшими кубиками помидоры, а крабовые палочки – небольшими кусочками.
Finely chop the dill and garlic and add to the bowl, season all ingredients with mayonnaise, mix well. Place the fried cod on a baking sheet and carefully place the prepared mixture of products on it. Grate the cheese on a medium grater and sprinkle it over the fish. Place the tray with the cod in a preheated oven at 180°C for 15 minutes.
Мелко нарубите укроп и чеснок и тоже добавьте в миску, все ингредиенты заправьте майонезом, хорошо перемешайте. Обжаренную треску положите на противень и аккуратно выложите на нее готовую смесь продуктов. На средней терке натрите сыр, и посыпьте им рыбу. Противень с треской поставьте в разогретую духовку на 180 °C на 15 минут.
Place the baked cod with crab sticks and cheese on lettuce leaves, and place the French fries next to it.
Выложите запеченную треску с крабовыми палочками под сыром на салатные листья, а рядом выложите картофель фри.