To prepare the basics, you will need broth; it can be prepared from meat on the bone in advance.
Для приготовления азу Вам потребуется бульон, его можно приготовить из мяса на кости заранее.
Cut the meat into cubes and fry over high heat until golden brown. It is better to do this in several stages so that the meat does not release juice. Because of this, the finished dish may cook unevenly and lose its taste.
Мясо нарежьте брусочками и обжарьте на сильном огне до образования золотистой корочки. Лучше это сделать в несколько этапов, чтобы мясо не выделило сок. Из-за этого готовое блюдо может протушиться неравномерно и утратить свой вкус.
Cut the onion, carrots and pickles into thin strips, and the tomato into cubes. Fry the onion in a separate pan until translucent, then add the carrots and cook for another 7 minutes, stirring gently.
Нарежьте лук, морковь и соленые огурцы тонкой соломкой, а помидор – кубиками. Обжарьте в отдельной сковороде лук до прозрачности, а затем прибавьте морковь и готовьте еще 7 минут, аккуратно помешивая.
Add cucumbers, tomatoes and tomato paste to the pan, pour in the broth and cook for another 10 minutes. Pour the roast into the pan with the fried meat, add the chopped potatoes and simmer covered for about 40 minutes. 5 minutes before cooking, add salt, pepper, garlic and chopped parsley.
Добавьте в сковороду огурцы, томаты и томатную пасту, влейте бульон и готовьте еще 10 минут. Влейте поджарку в кастрюлю с поджаренным мясом, добавьте нарезанный картофель и тушите под крышкой около 40 минут. За 5 минут до готовности добавьте соль, перец, чеснок и рубленную зелень петрушки.
Serve the hot dish with herbs and vegetables. Bon appetit.
Подавайте горячее блюдо к столу с зеленью и овощами. Приятного аппетита.