Boil the beef heart, cool, and remove films and fat. Wash and peel the mushrooms and onions.
Говяжье сердце отварите, остудите, почистите от пленок и жира. Грибы и лук помойте, почистите.
Cut the onion into thin half rings, the beef heart into cubes, and the mushrooms into small pieces. In a well-heated frying pan with vegetable oil, fry the prepared mushrooms and onions for 5-7 minutes. Add beef heart strips and fry until golden brown.
Лук нарежьте тонкими полукольцами, говяжье сердце – брусочками, грибы – небольшими кусочками. На хорошо разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте подготовленные грибы с луком, в течение 5-7 минут. Добавьте брусочки говяжьего сердца и жарьте до румяного цвета.
Cut the pickles into strips and add to the rest of the ingredients. In a separate container, dilute the tomato paste in a small amount of water, add to the rest of the products, mix everything well and fry everything together for another 7 minutes.
Соленые огурцы нарежьте соломкой и добавьте к остальным ингредиентам. В отдельной емкости разведите томатную пасту в небольшом количестве воды, добавьте к остальным продуктам, хорошо все перемешайте и жарьте все вместе еще 7 минут.
Now transfer everything from the frying pan into a cauldron, add water so that it just covers all the food. Season the dish with salt and pepper and after boiling, simmer over low heat for 20 minutes.
Теперь все со сковороды переложите в казан, залейте водой так, чтобы она только закрыла все продукты. Блюдо посолите, поперчите и после закипания, тушите на медленном огне 20 минут.
Serve hearty azu with mushrooms with spaghetti, sprinkle with chopped herbs and garlic on top.
«Сердечное азу с грибами» подавайте со спагетти, сверху посыпьте рубленной зеленью и чесноком.