Before cooking, pour boiling water over the pork ears and thoroughly clean them of soot and dirt, if necessary.
Свиные уши перед приготовлением обдайте кипятком и тщательно очистите от нагара и грязи, если это требуется.
Cut the pork ears into strips 1-2 cm wide and fry in a frying pan without oil. Pig ears contain fat at the base, which will be enough for frying.
Свиные уши нарежьте полосками шириной 1-2 см и обжаривайте на сковороде без масла. Свиные уши у основания содержат жир, его будет достаточно для поджаривания.
Cut the onions, cucumbers and carrots into small strips and add them to the pan with the pig ears and cook for another 12 minutes over low heat.
Нарежьте лук, огурцы и морковь мелкой соломкой и добавьте их в сковороду к свиным ушам и готовьте еще 12 минут на тихом огне.
Wash and peel the potatoes, cut them into large strips and place in a heat-resistant dish. Place pork ears with vegetables on the surface of the potatoes, salt and add pepper and bay leaf. Cook in an oven preheated to 180 ℃.
Помойте и очистите от кожуры картофель, нарежьте его крупной соломкой и сложите в жаропрочную форму. По поверхности картофеля разложите свиные уши с овощами, посолите и добавьте перец и лавровый лист. Готовьте в разогретой до 180 ℃ духовке.
Serve the finished dish hot with herbs and tomato sauce or adjika.
Подавайте готовое блюдо горячим с зеленью и томатным соусом или аджикой.