Before preparing the dish, wash the meat, potatoes and other vegetables and dry them. It is better to choose a dish for stewing the basics that is cast iron or with a thick or double bottom.
Перед приготовлением блюда помойте мясо, картофель и остальные овощи и обсушите их. Посуду для тушения азу лучше выбрать чугунную или же с толстым или двойным дном.
Cut the chicken fillet into strips or small cubes and fry it with vegetable oil for 5-7 minutes. Peel the potatoes and cut into thin long pieces. Add it to the pan with the meat frying there and cover with a lid. Cook for 5 minutes, then stir and cook for another 5 minutes.
Куриное филе нарежьте полосками или небольшими кубиками и обжарьте его с растительным маслом в течении 5-7 минут. Картофель очистите от кожуры и нарежьте тонкими длинными кусочками. Добавьте его в сковороду с жарящимся там мясом и накройте крышкой. Готовьте так 5 минут, затем перемешайте и готовьте еще 5 минут.
Fry separately. To do this, finely chop the onion and carrots and fry them in a frying pan with oil. Then add finely chopped cucumbers, tomato paste, pepper, paprika and salt to them.
Отдельно сделайте поджарку. Для этого нарежьте мелко лук и морковь, обжарьте их в сковороде с маслом. Затем добавьте к ним нарезанные мелко огурцы, томатную пасту, перец, паприку и соль.
Combine meat, potatoes and roast, pour in 1 glass of water and simmer for about 15 minutes until cooked.
Соедините мясо, картофель и поджарку, влейте 1 стакан воды и тушите около 15 минут до готовности.
Serve the basics hot with fresh or home-made pickled vegetables.
Подавайте азу на стол горячим со свежими или маринованными овощами из домашних заготовок.