Buy the necessary products, wash vegetables and meat, dry them. Prepare the dishes - a deep frying pan or small saucepan is enough for this dish.
Закупите необходимые продукты, вымойте овощи и мясо, обсушите их. Приготовьте посуду – для этого блюда достаточно глубокой сковороды или небольшой кастрюли.
Cut the meat and cucumbers into thin strips, and the onion into half rings. Spray a frying pan with vegetable oil and fry the turkey meat. When the meat is browned, add the onion and cook for another 3-5 minutes.
Мясо и огурцы нарежьте тонкими полосками, лук – полукольцами. Сбрызните сковороду растительным маслом и обжарьте мясо индейки. Когда мясо подрумянится, добавьте лук и готовьте еще 3-5 минут.
Then add the pickles and Mexican mixture to the pan. It is usually sold frozen. Do not defrost before preparing the dish so that the vegetables retain maximum of their vitamins.
Затем добавьте в сковороду соленые огурцы и мексиканскую смесь. Она, как правило, продается замороженной. Не размораживайте перед приготовлением блюда, чтобы овощи сохранили максимум своих витаминов.
Cook the basics with the Mexican mixture, covered, for about 10-15 minutes. Then add salt and pepper and serve.
Готовьте азу с мексиканской смесью под крышкой около 10-15 минут. Затем добавьте соль, перец и подавайте к столу.
Try also steaming the basics according to this recipe, it’s tasty and very healthy.
Попробуйте также приготовить азу по такому рецепту на пару, это вкусно и очень полезно.