Peel and wash the vegetables thoroughly. Trim the lamb from membranes and tendons.
Почистите и тщательно помойте овощи. Зачистите баранину от пленок и сухожилий.
Cut the meat across the grain into not too long strips. Fry the chopped meat in sunflower oil until golden brown. Cut the onion into large half rings and fry the chopped onion in a separate pan until golden brown. Mix the prepared onion with the meat.
Мясо нарежьте поперек волокон не слишком длинными полосками. Обжарьте нарезанное мясо на подсолнечном масле до румяной корочки. Лук нарежьте крупными полукольцами, в отдельной сковороде обжарьте нарезанный лук до золотистого цвета. Готовый лук смешайте с мясом.
Add salt and pepper to taste. Pour warm water or meat broth over the meat and onions so that the meat is slightly covered. Simmer everything for about 40-50 minutes. At the same time, cut the potatoes into large cubes and fry in a separate pan with heated sunflower oil. Add golden brown potatoes to the meat and onions. Simmer everything until done.
Добавьте соль, перец по вкусу. Мясо и лук залейте теплой водой или мясным бульоном так, чтобы немного прикрылось мясо. Тушите все около 40-50 минут. В то же время нарежьте картофель крупными кубиками и обжарьте в отдельной сковороде с разогретым подсолнечным маслом. Картофель с румяной корочкой добавьте к мясу и луку. Тушите все до готовности.
Cut the pickled cucumbers into cubes or grate them on a coarse grater, add to the meat and vegetables. Mix everything carefully. Heat the tomato paste in a separate bowl with vegetable oil and add to the cauldron. Simmer all ingredients for another 15-20 minutes.
Соленые огурцы нарежьте кубиками или натрите на крупной терке, добавьте к мясу и овощам. Аккуратно все перемешайте. Томатную пасту прогрейте в отдельной посуде на растительном масле и добавьте в казан. Все ингредиенты тушите еще 15-20 минут.
Preheat the oven to 160°C. Place the cauldron in the oven for about 10 minutes to let the dish simmer.
Разогрейте духовку до 160 °C. Отправьте казан в духовку примерно на 10 минут, чтобы блюдо протомилось.
Serve Tatar basics with fresh bread.
Подавайте азу по-татарски со свежим хлебом.