Cut the lamb ribs into portions and wash them thoroughly. Remove all vegetables, peel and wash.
Нарежьте порционно бараньи ребра, тщательно их промойте. Достаньте все овощи, почистите и помойте.
Heat sunflower oil in a frying pan, fry the meat over medium heat for about 15 minutes until a crust forms. Finely chop the onion. Add the onion to the fried meat and fry the food for 7-10 minutes.
Разогрейте на сковороде подсолнечное масло, обжарьте на среднем огне мясо примерно 15 минут до образования корочки. Нарежьте мелко репчатый лук. Добавьте лук к обжаренному мясу, и жарьте продукты в течение 7-10 минут.
Finely chop the pickled cucumbers or grate them on a coarse grater. Add cucumbers to the fried ingredients: meat and onions. Fry everything together for 5-7 minutes. Add tomato paste, mix everything carefully and leave on medium heat for 5-7 minutes.
Нарежьте мелко соленые огурцы или натрите их на крупной терке. Добавьте огурцы к прожаренным ингредиентам: мясу с луком. Обжаривайте все вместе 5-7 минут. Добавьте томатную пасту, аккуратно все перемешайте и оставьте на среднем огне на 5-7 минут.
Add a little water and continue to simmer the meat and vegetables. At the same time, cut the potatoes (into cubes or strips). Place the chopped potatoes in the dish and leave it to simmer over medium heat. Add salt, pepper, chopped garlic to the basics.
Добавьте немного воды, продолжайте тушить мясо и овощи. В это же время нарежьте картофель (кубиками или соломкой). Выложите нарезанную картошку к блюду и оставляйте его тушиться на среднем огне. Соль, перец, нарезанный чеснок добавьте к азу.
Serve the finished dish hot, garnishing it with chopped herbs. Serve fresh pastries or pita bread with the finished dish.
Готовое блюдо подавайте горячим, украсив его нарезанной зеленью. К готовому блюду подавайте свежую выпечку или лаваш.