Rinse the chicken well under running water, outside and inside. Peel the onion. Rinse the greens, onions and tomatoes.
Курицу хорошо промойте под проточной водой снаружи и изнутри. Лук очистите от кожуры. Зелень, лук и помидоры промойте.
Cut the onion into small cubes. Finely chop the greens. Remove the peel from the tomatoes. To do this, make a cross-shaped cut on top of the tomatoes and pour boiling water over them. Then the peel will easily come away from the pulp. Mash the tomatoes with a fork in a separate container. You can also use canned tomatoes.
Лук нарежьте мелкими кубиками. Зелень мелко порубите. Снимите кожуру с помидор. Для этого сделайте крестообразный надрез сверху на помидорах и обдайте их кипятком. Тогда кожура легко отойдет от мякоти. Разомните томаты вилкой в отдельной емкости. Можно использовать и консервированные помидоры.
Cut the chicken into large pieces. Separate the wings, drumstick, thigh and fillet. Rinse them well in water.
Курицу разделайте на крупные куски. Отделите, крылья, голень, бедро и филе. Хорошо промойте их в воде.
Pour vegetable oil into a heated frying pan. Fry the chicken pieces on it for about 5-7 minutes. Add chopped onion to the chicken and fry everything together for a couple of minutes. Add mashed tomatoes, salt, pepper, paprika into the pan and simmer over low heat for about 40 minutes
На разогретую сковороду вылейте растительное масло. Обжаривайте на нем кусочки курицы примерно 5-7 минут. Добавьте к курице нарезанный лук и обжарьте все вместе пару минут. В сковороду введите размятые помидоры, соль, перец, паприку и тушите на медленном огне около 40 минут
Serve the dish with your favorite side dish in portions or separately on a platter. Sprinkle it with fresh chopped herbs.
Подавайте блюдо с любимым гарниром порционно или отдельно на блюдо. Посыпьте его свежей нарубленной зеленью.