Wash all vegetables and remove peels and husks. Wash the chicken meat and dry it on a towel.
Все овощи помойте и очистите от кожуры и шелухи. Мясо курицы помойте, обсушите на полотенце.
Cut the thighs into smaller pieces. Add salt, pepper and seasonings specified in the recipe to them and add to the pan. After frying the meat, add chopped onions and grated carrots. Simmer for 5-7 minutes.
Бедрышки нарежьте на меньшие куски. Добавьте к ним соль, перец и приправы, указанные в рецепте, и отправьте на сковороду. После обжарки мяса добавьте к нему нарезанный лук и тертую морковь. Тушите 5-7 минут.
Cut the champignons into arbitrary slices. Simmer them in a frying pan with meat, onions and carrots for 2-3 minutes.
Шампиньоны нарежьте произвольными ломтями. Отправьте их тушиться в сковороду к мясу, луку и моркови на 2-3 минуты.
Prepare the filling for chakhokhbili. Stir mayonnaise with a glass of water, add salt to the mixture and pour into the pan with the vegetables and thighs. After this, simmer over low heat for 40 minutes.
Приготовьте заливку для чахохбили. Размешайте майонез со стаканом вводы, посолите смесь и влейте в сковороду к овощам и бедрам. После это тушите на маленьком огне 40 минут.
Prepare a side dish for chakhokhbili according to your taste. Decorate with greens. Slice fresh or pickled vegetables.
Приготовьте к чахохбили гарнир по вашему вкусу. Украсьте зеленью. Сделайте нарезку из свежих или маринованных овощей.