Remove excess tissue from the meat, wash and pat dry with paper towels. Peel and wash the vegetables. Wash and dry the greens.
Мясо зачистите от лишних тканей, помойте и промокните бумажными полотенцами. Овощи очистите и помойте. Зелень помойте и обсушите.
Cut the chicken thighs into pieces as desired. Sprinkle them with salt, pepper, spices and send them to the frying pan.
Куриные бедра нарежьте на кусочки по вашему усмотрению. Обсыпьте их солью, перцем, специями и отправьте на сковороду жариться.
Add onion cut into half rings and grated carrots to the thighs. Fry them along with the meat and simmer for 7 minutes.
Нарезанный полукольцами лук и тертую на терке морковь добавьте к бедрышкам. Обжарьте их вместе с мясом и тушите 7 минут.
Add finely chopped tomatoes to the pan. Simmer for about 3 minutes, then pour a glass of water. Beat the eggs and pour them into the chakhokhbili. Stir and simmer over low heat for 40 minutes.
Отправьте в сковороду мелко нарезанные помидоры. Тушите в общей массе около 3 минут, затем налейте стакан воды. Взбейте яйца и влейте их в чахохбили. Перемешайте и тушите на медленном огне 40 минут.
Serve vegetables and herbs with chakhokhbili. Prepare the side dish according to your taste.
Подайте к чахохбили овощи и зелень. Приготовьте гарнир по вашему вкусу.