Wash and dry the legs. Peel the carrots and onions and then wash them. Wash the tomatoes and herbs.
Окорочка помойте и обсушите. Морковь и лук очистите, а потом помойте. Помидоры и зелень помойте.
Salt the legs, add pepper and spices and fry. Then add chopped onions and carrots to them. After 6 minutes of simmering, add the chopped tomatoes and simmer for a few more minutes.
Окорочка посолите, добавьте перец и специи и обжарьте. Затем к ним добавьте измельченные лук и морковь. После 6 минут тушения всыпьте нарезанные помидоры и тушите еще несколько минут.
Pour in 200 ml of water and add salt. Leave to simmer for 40 minutes, reducing heat to low. Prepare vermicelli for garnish as directed on package.
Влейте 200 мл воды, присолите. Оставьте тушиться на 40 минут, убавив огонь до минимального. Приготовьте на гарнир вермишель, как указано на упаковку.
Serve chakhokhbili with a side dish of vermicelli. Decorate with greens. Set out the cut vegetables.
Подайте чахохбили с гарниром из вермишели. Украсьте зеленью. Выставьте нарезку из овощей.