Remove excess skin and fat from chicken thighs, wash and pat dry with a paper towel. Peel the vegetables, then wash them.
Зачистите куриные бедра от лишней кожи и жира, помойте, промокните бумажным полотенцем. Овощи очистите, затем помойте.
Fry the pieces of thighs sprinkled with salt, pepper and spices in vegetable oil until beautifully crusted. Combine chopped onions and grated carrots with meat and simmer for about 7 minutes.
Обсыпанные солью, перцем и специями куски бедрышек обжарьте в растительном масле до красивой корочки. Нарезанный лук и тертую морковь соедините с мясом и тушите около 7 минут.
Place chopped tomatoes into the pan. After 3 minutes, pour in a glass of water. Reduce heat and keep on the stove for 40 minutes until cooked. Prepare potatoes for a side dish.
Загрузите в сковороду измельченные помидоры. Через 3 минуты влейте стакан воды. Убавьте огонь и держите на плите 40 минут до готовности. На гарнир приготовьте картофель.
Serve the side dish of potatoes and chakhokhbili hot. Garnish the dish with herbs, whole or sliced vegetables.
Гарнир из картофеля и чахохбили подайте горячими. Украсьте блюдо зеленью, целыми овощами или в нарезке.