Trim the meat from unnecessary tissues and veins, wash it and dry it. Peel and rinse potatoes, onions, garlic and peppers. Prepare the dishes in which you will cook the dish.
Мясо зачистите от ненужных тканей и прожилок, помойте его и обсушите. Картофель, лук, чеснок и перец отчистите и промойте. Подготовьте посуду в которой будете готовить блюдо.
Salt and pepper the chicken thighs to taste and sprinkle with spices as desired. In a preheated frying pan, fry the thighs until golden brown.
Куриные бедрышки посолите и поперчить по вкусу, посыпьте по желанию специями. На разогретой сковороде обжарьте бедра до золотистой корочки.
Cut the peeled onions into small cubes. Grate the peeled carrots on a coarse grater.
Очищенный репчатый лук нарежьте небольшими кубиками. Очищенную морковь натрите на крупной терке.
Add chopped vegetables, onions and carrots to the fried meat. Simmer everything together for 5-7 minutes.
Добавьте к обжаренному мясу нарезанные овощи, лук и морковь. Протушите все вместе 5-7 минут.
Cut the tomatoes and bell peppers into cubes and add to the pan with the meat, onions and carrots. Simmer everything together for 2-3 minutes.
Помидоры и болгарский перец нарежьте кубиками и добавьте в сковороду с мясом, луком и морковью. Тушите все вместе 2-3 минуты.
Cut the peeled potatoes into thick semicircular pieces. Add the chopped potatoes to the frying pan with the meat, add salt and pepper. Add 200ml water. Place the pan on low heat and simmer for 40 minutes.
Нарежьте очищенный картофель толстыми полукруглыми кусочками. Нарезанный картофель добавьте в сковороду к мясу, посолите и поперчите. Добавьте 200мл.воды. Поставьте сковороду на медленный огонь и тушите 40 минут.
Serve the dish immediately while it is still hot - then it will be much juicier and more aromatic. When serving, you can sprinkle with chopped herbs and add fresh vegetables.
Подавайте блюдо сразу, пока оно еще горячее - тогда оно в разы сочнее и ароматнее. При подаче, можно посыпать нарезанной зеленью и добавить свежие овощи.