List all products according to the list of ingredients. Prepare the dishes you will use, rinse and dry the silicone molds.
Выставьте все продукты по списку ингредиентов. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться, силиконовые формочки промойте и просушите.
Beat chicken eggs with a measured amount of sugar.
Куриные яйца взбейте с отмерянным количеством сахара.
Add sifted rice flour, a pinch of salt to the beaten eggs and beat thoroughly with a mixer.
Добавьте к взбитым яйцам просеянную рисовую муку, щепотку соли и взбейте хорошенько миксером.
Melt the butter in the microwave or in a water bath, and then melt the chocolate in a convenient way for you for about 45 seconds, carefully melt the chocolate so that the chocolate does not cook well, stir it every 15 seconds.
Растопите сливочное масло в микроволновой печи или на водяной бане, а после еще растопите удобным для вас способом шоколад примерно 45 секунд, осторожно растапливайте шоколад, чтобы шоколад не сварился хорошо мешайте его каждые 15 секунд,.
Pour all the ingredients into a deep plate so that later it is convenient to beat with a mixer.
Все ингредиенты перелейте в глубокую тарелку, чтобы потом удобно было взбивать миксером.
Grease a silicone mold with butter and fill halfway with chocolate liquid. Add a chocolate cube to each chocolate-filled silicone mold.
Силиконовую формочку смажьте сливочным маслом и заполните шоколадной жидкостью до половины формы. В каждую силиконовую формочку с шоколадной заливкой добавьте по кубику шоколада.
Place the molds with chocolate filling in a preheated oven at 200 degrees, bake for about 10 minutes. The main difference between chocolate fondant and cupcakes is that a liquid center should remain in the fondant; bake; when the top crust has become hard and the dough has risen, immediately remove the dessert from the oven.
Формочки с шоколадной заливкой поставьте в разогретую духовку до 200 градусов, выпекайте примерно 10 минут. Основное отличие шоколадного фондана от кексов, в фондане долэна остаться жидкая серединка, запекай, когда верхняя корочка стала твердой и тесто приподнялось сразу вынимайте десерт из духовки.
Turn the finished chocolate cakes in silicone molds hot onto a prepared plate and serve. You don’t need to wait until dessert, it’s tastier to eat warm.
Готовые шоколадные пирожные в силиконовых формочках переверните горячими на подготовленную тарелку и подавайте к столу, ждать пока десерт не нужно, его вкуснее есть теплым.
You can sprinkle the finished chocolate fondant with powdered sugar or cocoa, and then break the dessert a little and decorate with raspberries or strawberries. You can also serve this chocolate dessert with a scoop of white ice cream!
Готовый шоколадный фондан можете посыпать сахарной пудрой или какао, а потом немного разломайте десерт и украсьте малиной или клубничкой. Можете так же шоколадный десерт подать с шариком белого мороженого!