Gut the fish, wash it, remove the black film in the belly. Wipe off the garlic. Squeeze the lemon juice.
Рыбу выпотрошите, помойте, удалите черную пленку в брюшке. Чеснок оботрите. Выжмите сок лимона.
Pour lemon juice over the fish, sprinkle with salt, pepper, oil and wrap in foil. Just cut off the top of the garlic, coat with oil and also wrap in foil. Place the fish and garlic in the oven for 25-30 minutes to bake at 200 degrees.
Рыбу полейте лимонным соком, посыпьте солью, перцем, полейте маслом и заверните в фольгу. С чеснока только срежьте верх, обмажьте маслом и также заверните в фольгу. Отправьте рыбу и чеснок в духовку на 25-30 минут запекаться при температуре 200 градусов.
Remove the fish and garlic from the oven and let cool. Then break the mackerel into small pieces and remove the bones. Peel the garlic. Cut the capers and olives into pieces. Combine fish, olives, capers, oil, garlic and stir.
Извлеките рыбу и чеснок из духовки, дайте остыть. Затем разберите скумбрию на маленькие кусочки и выберите кости. Чеснок очистите от шелухи. Каперсы и маслины нарежьте кусочками. Смешайте рыбу, маслины, каперсы, масло, чеснок и перемешайте.
Serve the spread on toast or bread. Decorate the sandwiches with herbs, tomato or cucumber rings.
Подайте намазку к тостам или хлебу. Украсьте бутерброды зеленью, кольцами помидор или огурцов.