Clean the fish, remove the tail, fins, entrails, and head. Slice diagonally on each side.
Очистите рыбу, удалите хвост, плавники, внутренности, голову. Надрежьте наискосок с каждой стороны.
Season the fish carcasses with salt and pepper on both sides. Squeeze lemon juice onto each piece and leave for 15 minutes to allow the meat to absorb all the spices.
Тушки рыбы поперчите и посолите с обеих сторон. Выдавите сок лимона на каждую часть и оставьте на 15 минут, чтобы мясо впитало в себя все специи.
In a preheated frying pan, fry the garlic, then the onion, cut into half rings. Add bay leaf. Cut the peppers and bacon into strips, add them to the pan, then add the chopped tomatoes, wine, and parsley. Bring to a boil, then turn off.
В разогретой сковороде обжарьте чеснок, затем лук, порезанный полукольцами. Добавьте лавровый лист. Порежьте перец и бекон полосками, всыпьте в сковороду, затем добавьте порезанные томаты, вино, петрушку. Доведите до закипания, затем выключите.
Place potatoes, cut in half, into a separate frying pan, add salt and pepper, stir. Fry for a few minutes over high heat.
В отдельную сковороду положите картофель, разрезанный пополам, добавьте соль, перец, перемешайте. Обжарьте несколько минут на сильном огне.
Prepare a large container, put vegetables, fish, potatoes in it. Add some butter. Cook in the oven for about 40 minutes, after half the time, turn the fish over so that it is cooked on all sides. A few minutes before the end, add some fresh herbs.
Приготовьте большую емкость, положите в нее овощи, рыбу, картофель. Добавьте немного сливочного масла. Готовьте в духовке около 40 минут, спустя половину нужно времени переверните рыбу, чтобы она приготовилась со всех сторон. За несколько минут до конца добавьте немного свежей зелени.
Serve fish and potatoes, garnished with fresh herbs and vegetables. You can add a few slices of lemon for a more pleasant aroma.
Подавайте рыбу с картофелем, украшая свежей зеленью и овощами. Можно добавить несколько долек лимона для более приятного аромата.