Sift the flour. Wash and boil carrots and potatoes. Cool and peel. Boil the eggs, cool and peel. Wash the greens and cucumber, peel the onion.
Муку просейте. Морковь и картофель помойте и отварите. Охладите и очистите от кожуры. Яйца отварите, охладите и почистите. Зелень и огурец помойте, лук очистите.
Grind the flour with butter, add salt, add the egg and knead into a soft dough. Roll it out into a layer, cut out circles with a glass to fit the molds and put them into the molds. Bake for 15-20 minutes at 190 degrees.
Муку перетрите со сливочным маслом, посолите, добавьте яйцо и замесите мягкое тесто. Раскатайте его в пласт, вырежьте стаканом кружочки по размеру формочек и вложите их в формочки. Выпекайте 15-20 минут при температуре 190 градусов.
Finely chop the potatoes, carrots, and eggs. Separate the smoked mackerel from the bones and chop finely. Finely chop the onion and cucumber. Combine all ingredients, add mayonnaise, spices to taste and mix. Fill the tartlets.
Нарежьте мелко картофель, морковь, яйцо. Копченую скумбрию отделите от костей, мелко порубите. Репчатый лук, огурец мелко нашинкуйте. Все ингредиенты соедините, добавьте майонез, специи по вкусу и перемешайте. Заполните тарталетки.
Decorate the tartlets with black olives. Crush with grated cheese. Add sprigs of greenery.
Украсьте тарталетки маслинами, оливками. Притрусите тертым сыром. Положите веточки зелени.