Process and wash the fish carcass, removing the head, fins and entrails. Peel and wash potatoes, onions, garlic. Wash and dry the mushrooms and herbs.
Обработайте и помойте тушку рыбы, удалив голову, плавники и внутренности. Картофель, лук, чеснок почистите и помойте. Грибы и зелень помойте и обсушите.
Cut the mackerel into pieces. Add salt, pepper, fish seasoning and spices to your taste. Cut the lemon into slices. Make cuts on the fish carcass and insert lemon slices into them. Place the fish on a baking sheet with foil.
Скумбрию нарежьте на куски. Добавьте к ней соль, перец, приправу для рыбы и специи по вашему вкусу. Лимон нарежьте дольками. На тушке рыбы сделайте надрезы и вставьте в них дольки лимона. Уложите рыбу на противень с фольгой.
Roughly chop the onion and potatoes and place on foil next to the mackerel. Spread the fish with mayonnaise and bake for 40 minutes at 190 degrees.
Нарежьте произвольно лук, картофель и переложите на фольгу рядом со скумбрией. Рыбу намажьте майонезом и отправьте выпекаться 40 минут при температуре 190 градусов.
You can serve mackerel on a platter surrounded by vegetables or in portions on plates. Garnish with herbs, tomato slices, green onions, curls from cucumber slices.
Скумбрию можете подавать на блюде в окружении овощей или порционными кусками на тарелках. Украсьте зеленью, долями помидор, перьями зеленого лука, завитками из слайсов огурцов.