Peel and wash potatoes, carrots and onions. Clean the mackerel from the insides, cut off the fins, remove the dark film inside. Wash and dry the greens and tomatoes.
Картофель, морковь и лук очистите от кожуры и помойте. Скумбрию очистите от внутренностей, срежьте плавники, удалите темную пленку внутри. Зелень и помидоры помойте и обсушите.
Cut the potatoes and onions into small pieces, carrots into circles. Add salt and pepper to taste, stir.
Картошку и лук нарежьте небольшими кусочками, морковь - кружками. Добавьте соль и перец по вкусу, перемешайте.
Cut the mackerel into portions. Add fish seasoning, oregano, coriander to it. Cut tomatoes, sweet peppers, lemon into slices, greens into small pieces.
Скумбрию нарежьте порционными кусками. Добавьте к ней приправу для рыбы, орегано, кориандр. Помидоры, сладкий перец, лимон нарежьте кружочками, зелень – мелко.
Cover a baking sheet with foil and grease with sunflower oil. Place potatoes, onions and carrots on it, pour in 30 ml of water and place in the oven for 15-20 minutes. Bake at 200 degrees.
Застелить противень фольгой смажьте подсолнечным маслом. Уложите на нее картофель, лук и морковь, влейте 30 мл воды отправьте в духовку на 15-20 минут. Запекайте при температуре 200 градусов.
Place peppers, tomatoes, fish and lemon on top of the roasted vegetables. Pour in another 30 ml of water and place in the oven for 40-50 minutes. If desired, remove the lemons 15-20 minutes before they are ready.
На запеченные овощи выложите перец, помидоры, рыбу и лимон. Влейте еще 30 мл воды и отправьте в духовку на 40-50 минут. При желании уберите лимоны за 15-20 минут до готовности.
Place the finished dish into portioned plates. Sprinkle with herbs. Garnish with sliced vegetables.
Готовое блюдо разложите в порционные тарелки. Присыпьте зеленью. Украсьте нарезкой из овощей.