Clean the mackerel from fins and entrails, remove the head and black film from the walls. Prepare spices and seasoning.
Скумбрию очистите от плавников и внутренностей, удалите голову и черную пленку со стенок. Приготовьте специи и приправу.
Sprinkle pieces of portioned fish with salt and pepper. Add seasoning and spices to them. Sprinkle with lemon juice.
Куски порционно нарезанной рыбы обсыпьте солью и перцем. Добавьте к ним приправу, специи. Полейте соком лимона.
Place the onion cut into rings on the bottom of the pressure cooker. Also send a bay leaf and finely chopped garlic. Pour in the olive oil and place the fish on the onion bed. Pour in 100 ml of water and simmer for 40 minutes.
Нарезанный кольцами лук уложите на дно скороварки. Ту да же отправьте лавровый лист, мелко нарубленный чеснок. Влейте оливковое масло и уложите рыбу на луковую подушку. Влейте 100 мл воды и тушите 40 минут.
Serve the fish pieces on portioned plates with a side dish of noodles. Decorate them with greenery. Place tomato and lemon slices, lay out cucumber slices.
Куски рыбы подайте на порционных тарелках с гарниром из вермишели. Украсьте их зеленью. Положите дольки помидора и лимона, выложите слайсы огурца.