Thaw and peel the shrimp. Grate the lemon zest on a fine grater and squeeze out the juice. To make this easier, heat the lemon in the microwave on medium power (about 10-20 seconds). Preheat oven to 200°C.
Разморозьте и очистите креветки. Натрите цедру лимона на мелкой терке, выдавите сок. Чтобы было проще это сделать, подогрейте лимон в микроволновке на средней мощности (примерно 10-20 секунд). Разогрейте духовку до 200°C.
Mix lemon juice, zest, garlic, oil, salt and thyme. Pour the mixture over the shrimp and leave for 30 minutes.
Смешайте сок лимона, цедру, чеснок, масло, соль и тимьян. Залейте креветки получившейся смесью и оставьте на 30 минут.
Place shrimp on a baking sheet and bake for 8 minutes.
Выложите креветки на противень и запекайте 8 минут.