Prepare all the necessary ingredients. Rinse the meat well, dry and cut into pieces weighing approximately 50-60 grams. Wash vegetables and herbs. Peel the onions and garlic. Remove seeds from sweet bell peppers.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Мясо хорошо промойте, обсушите и разрежьте на кусочки весом примерно по 50-60 граммов. Овощи и зелень вымойте. Лук и чеснок очистите от шелухи. Сладкий болгарский перец очистите от семян.
Chop the parsley and dill. Finely chop the garlic. Combine the garlic and herbs and continue chopping them with a knife. Add salt, mix well and leave the green mixture to brew.
Зелень петрушки и укропа измельчите. Чеснок мелко порежьте. Соедините чеснок с зеленью и продолжите измельчать их ножом. Посолите, хорошо перемешайте и оставьте смесь зелени настояться.
Place the bell peppers in a cold frying pan and lightly brown the pepper skin over high heat. When a slight smoke forms, pour 2 tablespoons of vegetable oil into the pan and fry the pepper on all sides for 5 minutes until half cooked. Then place the pepper in a colander, and place the eggplant pieces in the same frying pan. Also fry the eggplants until half cooked. Then remove the cormorants from the pan into a colander.
Выложите на холодную сковороду болгарский перец и на максимальном огне слегка подпеките кожицу перца. Когда образуется легкий дымок, влейте в сковороду 2 столовые ложки растительного масла и обжаривайте перец со всех сторон в течение 5 минут до полуготовности. Затем перец переложите в дуршлаг, а в ту же сковороду выложите кусочки баклажана. Так же обжаривайте баклажаны до полуготовности. Затем уберите бакланы со сковороды в дуршлаг.
In a very hot frying pan, fry the pieces of meat on each side for 2-3 minutes so that the meat is just sealed and remains juicy. Then add onions, tomatoes and spices to the meat: red hot pepper, black pepper and coriander. Add sugar to neutralize the sour taste of the tomato.
На сильно разогретой сковороде обжарьте кусочки мяса с каждой стороны по 2-3 минуты так, чтобы мясо только запечаталось и осталось сочным. Затем к мясу добавьте лук, помидоры и специи: красный жгучий перец, черный перец и кориандр. Добавьте сахар для того, чтобы нейтрализовать кислый вкус помидор.
Add prepared peppers and eggplants to the frying pan with the meat. Mix everything and simmer for 5-7 minutes, covering the pan with a lid. Pour the prepared mixture of herbs and garlic into the finished dish and distribute it evenly on the surface. Then remove the pan from the heat and leave covered for another 10 minutes.
Добавьте в сковороду к мясу подготовленные перец и баклажаны. Все перемешайте и тушите в течение 5-7 минут, накрыв сковороду крышкой. В готовое блюдо всыпьте подготовленную смесь из зелени с чесноком, равномерно распределите ее на поверхности. Затем снимите сковороду с огня и оставьте еще на 10 минут под крышкой.
Serve the dish hot, arranging it in portions. Garnish it with a sprig of fresh parsley and add slices of fresh vegetables.
Подавайте блюдо в горячем виде, разложив порционно. Украсьте его веточкой свежей зелени петрушки и дополните ломтиками свежих овощей.