Wash the chicken breast, liver and gizzards thoroughly and boil. Peel the onions and garlic. Boil the eggs that will go into the filling hard and peel them. Grate the cheese.
Куриную грудку, печень и желудки тщательно промойте и отварите. Лук и чеснок очистите от шелухи. Яйца, которые пойдут в начинку, отварите вкрутую и очистите от скорлупы. Сыр натрите на терке.
Prepare the pancake dough. To do this, thoroughly mix eggs, flour, salt, sugar and vegetable oil. Gradually pour in milk at room temperature in portions and mix everything until smooth.
Приготовьте тесто для блинчиков. Для этого тщательно смешайте яйца, муку, соль, сахар и растительное масло. Постепенно вливайте порциями молоко комнатной температуры и все перемешайте до однородной консистенции.
Prepare the filling: cut the boiled chicken giblets and breast into small pieces. Finely chop the boiled eggs. Finely chop the onion and fry until golden brown. Combine all prepared ingredients, add spices to taste and mix well.
Приготовьте начинку: отваренные куриные потроха и грудку нарежьте на мелкие кусочки. Отварные яйца мелко порубите. Лук мелко нарежьте и обжарьте до золотистого цвета. Все подготовленные ингредиенты соедините, добавьте специи по вкусу и хорошо перемешайте.
Place the filling on each pancake and carefully roll it into an envelope. Before serving, fry the envelopes in a frying pan until golden brown.
На каждый блин выложите начинку и аккуратно сверните его конвертиком. Перед подачей конвертики обжарьте на сковороде до румяности.
Serve the pancakes hot, sprinkled with grated cheese. Complete the dish with sour cream.
Подавайте блинчики в горячем виде, посыпав натертым сыром. Дополните блюдо сметаной.