Prepare your ingredients. Wash and peel the vegetables. Rinse the greens in cold water and dry.
Подготовьте ингредиенты. Овощи вымойте и очистите. Зелень промойте в холодной воде и просушите.
Cut the potatoes into small cubes and boil. Prepare mashed potatoes and cool.
Картофель нарежьте на небольшие кубики и отварите. Приготовьте из картофеля пюре, остудите.
Cut the onions and mushrooms into cubes and fry in a heated frying pan with the addition of sunflower oil. Finely chop the parsley and tomato. Prepare the filling: to do this, mix mashed potatoes, mushrooms, herbs, tomato and mayonnaise. Salt the filling to taste.
Лук и грибы нарежьте кубиками и обжарьте на разогретой сковороде с добавлением подсолнечного масла. Зелень петрушки и помидор мелко нарежьте. Подготовьте начинку: для этого смешайте картофельное пюре, грибы, зелень, помидор и майонез. Посолите начинку по вкусу.
Cut the lavash sheet into long strips. Place the filling on one edge and roll the pita bread into a triangle so that you get a pie closed on all sides. Roll the remaining pita bread strips in the same way.
Лист лаваша разрежьте на длинные полоски. На один край выложите начинку и сверните лаваш треугольником так, чтобы получился закрытый со всех сторон пирожок. Таким же образом сверните оставшиеся полоски лаваша.
In a separate container, beat the eggs. Dip the triangles on all sides into the egg batter. Then fry the triangles on both sides in a preheated frying pan until golden brown.
В отдельной емкости взбейте яйца. Обмакните треугольники со всех сторон в яичный кляр. Затем обжаривайте треугольники с двух сторон на разогретой сковороде до образования румяной корочки.
Serve triangular lavash pies hot with a cup of aromatic tea.
Треугольные пирожки из лаваша подавайте горячими с чашечкой ароматного чая.