Defrost the dough. Wash the fruits and remove seeds and cores.
Тесто разморозьте. Фрукты помойте и очистите от косточек и сердцевины.
Cut the fruits into small cubes. Add sugar, starch, cinnamon to them. Stir.
Фрукты нарежьте мелкими кубиками. Добавьте к ним сахар, крахмал, корицу. Перемешайте.
Cut the dough into squares. On each one, make cuts on one side and not all the way through. Place the filling on the second part of the dough, and cover with the part with the cuts. Press the edges with a fork to create a nice border.
Тесто разрежьте на квадраты. На каждом сделайте надрезы с одной стороны и не до конца. На вторую часть теста положите начинку, а частью с разрезами накройте. Вилкой прижмите края, чтобы получилась красивая окантовка.
Brush the pies with beaten egg. Place the pies in the oven for 20 minutes. Bake at a temperature of 180-190 degrees.
Намажьте пирожки взбитым яйцом. Отправьте пирожки в духовку на 20 минут. Выпекайте при температуре 180-190 градусов.
Serve pies with pears and plums for tea. Sprinkle them with powdered sugar. For decoration, add a handful of fresh berries.
Пирожки с грушей и сливами подайте к чаю. Присыпьте их сахарной пудрой. Для украшения положите горсть свежих ягод.