Thaw and peel the shrimp. Peel and chop the garlic. Cut the cheese into slices. Use a vegetable peeler to cut the cheese, then you will get perfect slices. Cut the cherry tomatoes in half. Rinse the arugula.
Разморозьте и очистите креветки. Очистите и измельчите чеснок. Сыр нарежьте слайсами. Для нарезки сыра используйте овощечистку, тогда у вас получатся идеальные слайсы. Разрежьте черри пополам. Промойте руколу.
In a frying pan with heated oil, fry the garlic for about 1 minute.
На сковороде с разогретым маслом обжаривайте чеснок около 1 минуты.
Add shrimp, salt and fry them for 3 minutes on each side.
Добавьте креветки, посолите и обжарьте их по 3 минуты с каждой стороны.
Place arugula and cherry halves on a serving dish, add prepared shrimp and slices of cheese.
Выложите на блюдо для подачи руколу и половинки черри, добавьте готовые креветки и слайсы сыра.