Clean the meat and wash it. Peel and wash the potatoes. Peel and wash the remaining vegetables and herbs.
Мясо зачистите, помойте. Картофель очистите и помойте. Очистите и помойте остальные овощи и зелень.
Let the meat cook. Salt the water to taste, add a bay leaf. Skim the foam from the broth and cook the meat until done.
Поставьте вариться мясо. Воду посолите по вкусу, положите лавровый лист. Снимите пену с бульона и варите мясо до готовности.
Cut the potatoes into cubes and add to the broth. Prepare the remaining vegetables - finely chop the onion, grate the carrots, cut the tomatoes into cubes and peppers into strips.
Картофель нарежьте кубиками и отправьте в бульон. Приготовьте остальные овощи – нарежьте мелко лук, натрите на терке морковь, нарежьте кубиками помидоры и соломкой - перец.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the onion, then the carrots, tomatoes and peppers. Add the tomato and simmer for 5 minutes.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте лук, затем морковь, помидоры и перец. Положите томат и тушите 5 минут.
Add chopped cabbage to the broth when the potatoes are cooked. Then load with stewed vegetables, cereals and herbs. Cook until the cereal is ready. Add salt to taste.
Капусту, нарезанную соломкой, добавьте в бульон, когда сварится картофель. Затем загрузите тушеные овощи, крупу и зелень. Варите до готовности крупы. Посолите по вкусу.
Pour broth-based soup with vegetables into serving bowls. Add pieces of meat and a spoonful of sour cream. Crush with chopped herbs. Serve the bread.
Суп на основе бульона с овощами разлейте в порционные тарелки. Положите кусочки мяса и ложку сметаны. Притрусите нарезанной зеленью. Подайте хлеб.