Clean the fish from fins, inner film, and wash. Peel and wash the carrots and onions. Wash and dry the greens.
Рыбу очистите от плавников, внутренней пленки, помойте. Морковь и лук почистите и помойте. Зелень помойте и обсушите.
Cut the onion into feathers, carrots into strips. Fry them until soft. Add tomato and simmer for 2 minutes.
Лук нарежьте перьями, морковь – соломкой. Обжарьте их до мягкости. Добавьте томат и тушите 2 минуты.
Add pieces of pollock to the onions and carrots. If the carcasses are small, you can cook them whole. Mix onions, carrots and fish.
Отправьте к луку и моркови куски минтая. Если тушки небольшие, можно их готовить целиком. Перемешайте лук морковь и рыбу.
Beat the egg with sour cream and salt. Pour this mixture over the fish. After 5 minutes, add water, stir and simmer over low heat until cooked. After this, sprinkle the dish with grated cheese and herbs, turn off the heat and let stand for 5 minutes.
Взбейте яйцо со сметаной и солью. Этой смесью залейте рыбу. Через 5 минут влейте воду, перемешайте и тушите на маленьком огне до готовности. После этого посыпьте блюдо тертым сыром и зеленью, выключите огонь и дайте постоять 5 минут.
Place the fish on a plate along with the vegetables. Serve the bread. If desired, prepare a side dish - potatoes or rice. Garnish with fresh herbs and vegetables.
Выложите рыбу на тарелку вместе с овощами. Подайте хлеб. По желанию приготовьте гарнир – картофель или рис. Украсьте свежей зеленью и овощами.