Open the canned mackerel and drain the liquid. Boil, cool and peel the eggs. Wash and dry the cucumbers.
Откройте консервированную скумбрию, слейте жидкость. Отварите, охладите и очистите от скорлупы яйца. Огурцы помойте и обсушите.
Shred the fish with a fork. Cut the cucumbers and eggs into cubes. Place the first layer of fish and brush it with mayonnaise.
Вилкой измельчите рыбу. Нарежьте огурцы и яйца кубиками. Положите первым слой рыбы и смажьте ее майонезом.
Spread a second layer of cucumbers on the fish. Also grease this cucumber layer with mayonnaise.
Вторым слоем распределите на рыбе огурцы. Этот огуречный слой также смажьте майонезом.
Place eggs in a third layer. Carefully distribute them over the surface of the salad and brush them with mayonnaise.
Третьим слоем выложите яйца. Аккуратно распределите их по поверхности салата и смажьте их майонезом.
Arrange the salad in the form of a slide. Top with a sprig of parsley. If desired, add slices of cucumber or tomato.
Оформите салат в виде горки. Сверху украсьте веточкой петрушки. По желанию выложите слайсы огурца или помидор.